"De dialoog aangaan met je omgeving door de buitenwereld naar binnen te halen"

"Ons talent is het maken van de juiste match"

"Als bewoners écht begrijpen waarom wij doen wat we doen heb ik het goed gedaan”

“Goede communicatie gaat verder dan offline en online”

“Van moeten naar willen, dat is mijn uitdaging bij verandercommunicatie”

"Omgevingssensitiviteit. Dat werkt niet alleen voor mij, ook voor mijn opdrachtgevers"

Jouw carrière

Ik zoek een baan of een opdracht

Je bent een professional met minimaal drie jaar ervaring op het gebied van (marketing)communicatie, online communicatie of projecten. Je bent toe aan een nieuwe uitdaging. Bij 7talents ben je daarvoor aan het goede adres. Wij zoeken altijd getalenteerde professionals voor onze opdrachtgevers.

De juiste match
Onze opdrachtgevers zijn divers en uitdagend. We werken zowel in de profit als in de non-profit. Samen met jou bekijken we bij welk bedrijf jij je talenten het beste kunt ontwikkelen. Onze aanpak is persoonlijk, omdat we alleen zo in staat zijn de juiste match te maken. Een match waar je ook op de lange termijn wat aan hebt.

Ik wil als interim professional bij 7talents aan de slag

Onze professionals helpen onze opdrachtgevers tijdelijk uit de brand. Regelmatig komen zij allemaal bij elkaar voor een inspirerende avond. We delen kennis en ervaringen. Vaak nodigen we een gastspreker uit om met ons het vak in te duiken.

Ik zoek een freelance opdracht

7talents werkt regelmatig met freelancers voor interim opdrachten bij haar opdrachtgevers.

Ik zoek een vaste baan

Liever een vaste baan bij een van onze opdrachtgevers? We verzorgen voor opdrachtgevers de werving en selectie van (marketing)communicatie, online specialisten, projectondersteuners en projectleiders.

Schrijf je in

Zorg dat wij jou kunnen benaderen als we een passende opdracht of baan voor je hebben. Schrijf je hier in door het formulier in te vullen. Of reageer direct op een van onze vacatures.

7talents bv | Schipholweg 103 | 2316 XC Leiden | T: 071-576 3753 | E: info@7talents.nl