“Goede communicatie gaat verder dan offline en online”

"Omgevingssensitiviteit. Dat werkt niet alleen voor mij, ook voor mijn opdrachtgevers"

"Ons talent is het maken van de juiste match"

"De dialoog aangaan met je omgeving door de buitenwereld naar binnen te halen"

"Als bewoners écht begrijpen waarom wij doen wat we doen heb ik het goed gedaan”

“Van moeten naar willen, dat is mijn uitdaging bij verandercommunicatie”

Ik wil meer weten over trainingen

Als ambitieuze professional wilt u zich blijven ontwikkelen. Bent u leidinggevende dan heeft u vast de behoefte om uw team te laten groeien en bloeien. Dat herkennen wij!

7talents biedt professionals en teams de kans hun talenten verder te ontwikkelen. Onze inspirerende trainingen geven aan deelnemers inzicht, handvatten en energie. Ervaren trainers uit ons netwerk gaan graag met professionals of teams aan de slag.

Persoonlijke ontwikkeling is altijd maatwerk. Dus dat geldt ook voor onze trainingen. Leg daarom uw wensen voor aan Marielle. Zij kijkt graag samen met u naar een passende training.

Onze trainingen

Schrijflab

In het Schrijflab, een ééndaagse training-in-tekst, doet u ervaring op met creatieve technieken die het schrijfproces makkelijker en leuker maken.
Lees verder

U krijgt tips, oefent vaardigheden en gaat naar huis met kennis om direct toe te passen.

Intensief en praktijkgericht

Schrijflab is een intensieve, praktijkgerichte training voor mensen die teksten moeten of willen schrijven. De training scherpt aan wat u misschien al wist, brengt nieuwe ideeën en geeft nieuwe inzichten. Met als grootste winst het besef dat schrijven vooral leuk is!

Woordvoering

Net aan de slag als perswoordvoerder en op zoek naar manieren om meer de regie te voeren op de boodschappen die in de media verschijnen?
Lees verder

Bent u al een tijdje communicatieadviseur en doet u sinds kort woordvoering erbij? In de training gaan we in op belangrijke aspecten die bij woordvoering spelen. We gaan aan de slag aan de hand van eigen praktijkvoorbeelden en ervaringen!

Van junior tot adviseur

Veel (senior) communicatiemedewerkers en junior communicatieadviseurs willen op een zeker moment de stap maken naar het volwaardig adviseurschap.
Lees verder

Misschien geldt dit ook voor u en loopt u daarbij tegen muren op, omdat er binnen de organisatie geen ruimte is voor meer adviseurs.

Kans grijpen
De training ‘van junior tot adviseur’ biedt u dan handvatten om uiteindelijk toch adviseur te worden. Zodat u de kans kunt grijpen als deze zich voordoet. Maar ook: kansen eerder leren zien of deze zelf creëren.

Hoe positioneer je de afdeling communicatie?

Weet u eigenlijk welk beeld andere afdelingen hebben van de communicatieafdeling?
Lees verder

En klopt dat beeld met wat de afdeling werkelijk kan en doet? De training gaat in op het verschil in beeldvorming en geeft mogelijkheden hoe u de afdeling beter kunt positioneren. Een training voor u of uw hele team!

7talents bv | Schipholweg 103 | 2316 XC Leiden | T: 071-576 3753 | E: info@7talents.nl